Top
MixCalculator
Zelf liquid mixen is niet moeilijk. En met de onderstaande mixcalculator al helemaal niet meer! Daarnaast is het mixen van smaakjes ook nog eens erg leuk om te doen. Bijv: kers vanille, drop mint, aardbei kers, etc. etc. Gebruik om te mixen een druppelaar of spuitje.
 
Gebruik de mixcalculator om uw gewenste nicotinesterkte samen te  stellen:

Vul hieronder in de groene vakjes het aantal milliliters in dat u wilt mixen.
Vul in de oranje vakjes het nicotinegehalte in van de te mixen liquids.

  Aantal Ml Mg gehalte   Aantal Ml Mg gehalte
Vul in: Mixen met
Maakt: 2 ml met 0 mg nicotine gehalteWaarschuwing:

Dampvloeistof is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Niet voor niet-rokers. Wees voorzichtig bij zwangerschap. Uit de buurt van kinderen houden. Door akkoord te gaan met onze verkoop voorwaarden verklaart u de leeftijd van 18 jaar of ouder te hebben! Niet voor niet-rokers! Pas op bij zwangerschap! Buiten bereik van kinderen houden!

 

Nicotine is slecht voor hart en bloedvaten. Ga dus voorzichtig om met nicotine houdende liquid in de elektrische sigaret. We raden u aan niet al te lang gebruik te maken van hoge doseringen nicotine, en deze al snel te verlagen tot een lager nicotine niveau of nog beter naar een 0 mg nicotinegehalte. Als u medicijnen gebruikt en elektrisch wilt gaan roken, is het raadzaam hierover eerst uw (huis)arts te raadplegen.