Top
Info voor starters
Om te kunnen beginnen met elektrisch roken (veelal dampen genoemd) volstaat de aanschaf van een set uit de rubriek e-Sigaret sets.  Alle sets uit deze rubriek zijn geheel compleet zodat u gelijk kunt beginnen met dampen. Denkt u wel erom voldoende vloeistof mee te bestellen.
 
Wij adviseren u handleidingen goed door te lezen omdat er ook vele tips in staan voor een juist gebruik van uw set.

Het moeilijkste van elektrisch roken is het uitzoeken van de juiste smaak.  Een smaak die bij u past en voldoet aan de door u gestelde verwachtingen.  Smaak is iets heel persoonlijks waardoor het voor ons vrijwel onmogelijk is hierin goed te kunnen adviseren. Wel weten wij uit ervaring dat smaken als desertship (desert) en flavorless (no-flavor) en Menthol (ook menthol sensatie, triple menthol) zeer geliefd zijn. Verder vinden onze klanten het heerlijk om eens een ander smaakje tussendoor te gebruiken. Vaak zijn dit andere smaken dan tabak zoals fruitsmaken.
  
Naast het op voorraad hebben van voldoende vloeistof is de verdamper aan slijtage onderhevig. De gloeidraad (coil, coilhead) zal na verloop van tijd minder goed zijn werk doen waardoor het eens vervangen zal moeten worden.  In de diverse rubrieken staan de onderdelen voor verdampers per type vermeld. Welk type verdamper u heeft staat in de handleiding of op de factuur. Tevens staat in de handleiding en op de betreffende pagina's vermeld hoe u dit kunt vervangen.
  
De laatste tijd is de e-sigaret sterk in ontwikkeling.
Er komen steeds meer nieuw type verdampers en batterijen op de markt. De verschillende rubrieken in het linkermenu stellen u in staat om daar waar nodig vervangende onderdelen te vinden rechtstreeks uit de rubriek behorende bij uw type verdamper.
 
Wij wensen u veel damp plezier!

De producten uit deze webshop zijn alleen bedoeld voor volwassenen (18+)  Dampvloeistof is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Niet voor niet-rokers. Wees voorzichtig bij zwangerschap. Uit de buurt van kinderen houden. Door akkoord te gaan met onze verkoop voorwaarden verklaart u de leeftijd van 18 jaar of ouder te hebben!