Top
Wijziging 31 Augustus 2020

Op verzoek van onze klanten is vanwege de a.s. vakantieperiode de verhuizing uitgesteld naar 31 Augustus.

 
Vanaf omstreeks eind Juli begin Augustus zal de Oliespuitje webshop gaan verdwijnen. De webshop provider (waar deze webshop is ondergebracht) houdt ermee op en we hebben het helaas niet aan tijd om een compleet nieuwe webshop in te richten. Daarom stopt Oliespuitje.nl in de huidige vorm als webshop.
 
Kunt u dan helemaal niet meer bestellen? Dat kan gelukkig wel. Nu e-sigaret producten overal in winkels verkrijgbaar zijn en de noodzaak van een webshop voor ons deels verdwenen is hebben we besloten over te gaan op verkoop via email, sms of whatsapp zoals we ook met onze verkooppunten al gewend waren.
 
Er komt een voorraadlijst (klik voor voorbeeld) op de website te staan waarop iedereen kan zien wat er op voorraad staat. U kunt dan uw bestelling doorgeven via email, whatsapp of sms.

Voor betaling kan gekozen worden uit iDeal (een betaalverzoek wordt u per email toegezonden), Tikkie of bankoverschrijving (internet bankieren). Uw voorkeur kunt u aangeven in uw bericht.
 
Van onze vaste klanten hebben wij de gegevens alsmede de 18+ verklaringen reeds in ons bezit. Voor nieuwe klanten geldt dat ze bij een eerste bestelling naam en adresgegevens + geboortedatum (wettelijk verplicht) meesturen anders kan de bestelling niet in behandeling worden genomen.
 
Mocht u toch liever elders in een actieve webshop willen bestellen dan danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren!
Blijft u liever bij ons? Dan kunt u dezelfde service en inzet van ons verwachten als u gewend bent.