Top
Wijziging omstreeks Juni 2020

Vanaf omstreeks Juni 2020 zal de oliespuitje webshop gaan verdwijnen. De webshop provider (waar de webshop is ondergebracht) houdt ermee op en we hebben het helaas niet aan tijd om een compleet nieuwe webshop in te richten. Daarom stopt Oliespuitje.nl in de huidige vorm als webshop.
 
Kunt u dan helemaal niet meer bestellen? Dat kan gelukkig wel. Voor de klanten die het liefst bij ons willen blijven is er de mogelijkheid een bestelling te doen middels een bestelformulier die normaal gesproken gebruikt wordt door onze wederverkopers, maar nu ook online beschikbaar komt voor onze vaste klanten.

U kunt deze bestellijst gebruiken om een bestelling aan ons door te geven. Vindt u dat allemaal te ingewikkeld, dan kunt u uw "verlanglijstje" gewoon aan ons doorgeven per email, whatts-app, facebook of sms.
 
Betalingen kunnen gedaan worden middels bankoverschrijving, via iDeal (een betaallink wordt u toegezonden per email), via Tikkie of "contant aan de deur" (alleen drachten en naaste omgeving)
 
Klanten die liever overstappen naar een andere webshop kunnen we ***** adviseren. Een betrouwbare webshop met een uitstekende reputatie.

Klanten die hiervoor kiezen bedanken we vriendelijk voor hun klandizie in de afgelopen jaren. Klanten die bij ons willen blijven kunnen dezelfde service verwachten als altijd. Alleen de wijze van bestellen wordt anders.