Top
Algemene informatie Oliespuitje.nl
Oliespuitje.nl is onderdeel van HoW te Drachten en houdt zich o.a. bezig met de inkoop en het samenstellen van e-sigaretten en toebehoren (e-liquid, losse onderdelen)
Oliespuitje webshop is uitgegroeid tot servicepunt aan onze jaarbeurs en jaarmarkt klanten door het hele land en daarbuiten. Inmiddels hebben ook vele anderen onze webshop gevonden. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aangename prijs.
Deze producten komen onder meer door eigen import, rechtstreeks vanaf fabriek of vanuit groothandel.
Al onze producten zijn geschikt voor een eGo 510 aansluiting.


Vanwege nieuwe wetgevingen kan de verpakking van onze  producten er anders uitzien dan u gewend bent.
Vooral etiketten van vloeistoffen zijn nogal aan verandering onderhevig vanwege deze vaak veranderende wetgeving.
De inhoud van de verpakking is echter steeds dezelfde.
Vanaf 20 November 2016 (de nieuwe TPD wetgeving)
kunnen wij helaas niet meer verzenden naar het buitenland.
Onze excuses voor het ongemak.
  
Doordat wij veel onderweg zijn om leveringen uit te voeren aan verkooppunten en jaarmarkten/beurzen hebben wij geen fysieke winkel. 'Bezoek aan huis' is daarom niet mogelijk.

Bij de keuze 'betaling via bankoverschrijving' wordt uw bestelling verstuurd zodra de betaling bij ons is binnengekomen.

Wij verzenden brief- en pakketpost via PostNL. De aflevermelding wordt door ons gezien als ontvangstbevestiging.
Verzendingen vinden plaats op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen)
Doordat het bevoorraden van onze verkooppunten steeds meer tijd in beslag neemt zijn onze verzendtijden alsvolgt:
 
Maandag t/m Vrijdag 12.00 uur.
(zon- en feestdagen uitgezonderd)

Als klant bent u verantwoordelijk voor het invullen van de juiste adresgegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd geleverde zendingen ontstaan door niet correct ingevulde adresgegevens.

Het starttarief van brievenbuspost bedraagt binnen nederland € 1,95 maar nooit meer dan € 4,95. Dit is om ook kleinere bestellingen voor ons rendabel te houden. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw. Alle aangeboden artikelen zijn nieuw en origineel.

De producten uit deze webshop zijn alleen bedoeld voor volwassenen (18+)  Dampvloeistof is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Niet voor niet-rokers. Wees voorzichtig bij zwangerschap. Uit de buurt van kinderen houden. Door akkoord te gaan met onze verkoop voorwaarden verklaart u de leeftijd van 18 jaar of ouder te hebben!


Oliespuitje.nl wordt dagelijks ge-update. Er zullen regelmatig artikelen en voorraden worden geactualiseerd.

Let op!
Iedere consument heeft recht op een deugdelijk product. Echter: e-Liquid (dampvloeistof), DIY (Do It Yourself) producten en driptips zijn om hygiënische redenen uitgesloten van garantierecht. Voor verdampers (atomizers, cartomizers, clearomizers etc.) geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Defecten moeten op de dag van aankomst aan ons worden gemeld per email. Artikelen uit de 'opruiming' rubrieken vallen altijd onder alleen DOA garantie.  Batterijen en laders hebben een garantietermijn van 3 maanden. Capaciteitsvermindering van een batterij is normaal en valt derhalve niet onder garantie. Ook batterijen en mods met fysieke schade (slijtage, schade door vallen, schade door onkundig gebruik) vallen niet onder garantie.  Een retourrecht geldt zolang de artikelen ongeopend en ongebruikt binnen 14 dagen aan ons worden retour gezonden. Alle garantieaanspraken en retourzendingen moeten eerst per email aan ons worden gemeld met een omschrijving van het probleem. U ontvangt dan van ons verdere instructies over de afhandeling. 

 
Oliespuitje.nl is onder geen beding verantwoordelijk voor het (verkeerd) gebruik van de op deze website aangeboden artikelen. Elektrisch roken doet u, net als bij klassiek roken, geheel op eigen risico.